Ingredienser:
4 st laxbitar eko
citron (pressad)
havssalt
svartpeppar
Färgglad sallad:
Här är receptet på färgglada salladen - Sallad på gula &röda betor, ruccola, babyspenat, rostade hasselnötter, avokadoolja och havssalt
Saffranaoli:
Här är grund receptet på saffranaolin - Hemmagjord majonnäs Krydda upp din majonnäs med 1 påse saffran, 3 vitlöksklyftor, pressad citron, havssalt och svartpeppar.
Gör så här:
Krydda upp laxen med pressad citron, havssalt, svartpeppar.
Jag tycker det är godast att grilla lax på gasolgrill (smidigt, får upp värmen snabbt och får en god grillsmak). Alternativ steka i grillpannan eller stekpannan med lite kokosolja eller olivolja. Stekgrad i mitt tycke ca 50 grader. Servera med en färgglada salladen och den goda saffranaolin.
Lycka till kram Alex!
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar