torsdag 11 maj 2017

jordmandel knäcke med smak av dillfrön och havssalt

Jordmandel knäcke med smak av dillfrö och havssalt serverar med kokosolja eller mogen avokado så gott! :D <3


Ingredienser: 

 

4  st äggvita  
0,5 l jordmandelmjöl 
1 msk dillfrön (frivillig smak) 
2 tsk havssalt 
svartpeppar




Gör jordmandel knäcke:      

 

Sätt ugnen på 150 grader. Vispa ihop alla ingredienser i blandaren. Rulla degen med händerna till en boll. Dela den på mitten. Räcker till två plåtar. Ta fram plåtarna med bakplåtspapper på. Lägg degen i mitten på plåten och ett bakplåtspapper ovanför. Kavla ut i tunt, tunt lager. Ta bort bakplåtspappret ovanför. Strö på lite havssalt och dillfrön. Platta på kryddan lite lätt. ( så det håller sig kvar) Grädda i ugnen ca 15-20 minuter.
Ha koll för det går fort! :) 

Servera nygräddat jordmandel knäcke med kokosolja mums så smarrigt gott!


Lycka till kram Alex! <3 











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar