Ingredienser:
4 st äggvita
0,5 l jordmandelmjöl
1 msk dillfrön (frivillig smak)
2 tsk havssalt
svartpeppar
Gör jordmandel knäcke:
Sätt ugnen på 150 grader. Vispa ihop alla ingredienser i blandaren. Rulla degen med händerna till en boll. Dela den på mitten. Räcker till två plåtar. Ta fram plåtarna med bakplåtspapper på. Lägg degen i mitten på plåten och ett bakplåtspapper ovanför. Kavla ut i tunt, tunt lager. Ta bort bakplåtspappret ovanför. Strö på lite havssalt och dillfrön. Platta på kryddan lite lätt. ( så det håller sig kvar) Grädda i ugnen ca 15-20 minuter.
Ha koll för det går fort! :)
Servera nygräddat jordmandel knäcke med kokosolja mums så smarrigt gott!
Lycka till kram Alex! <3
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar