Super enkelt, nyttigt och gott. För känsliga magar med mjölk och gluten. Perfekt mellanmål :)
Ingredienser:
Till 4 personer ( en brödform)
6 ägg
1 dl mandelmjölk/kokosmjölk
400 g trattkantareller (förvälda, går även bra med annan svamp.)
en näve ruccola och baby spenat
100g purjolök
chilipulver
havssalt
svartpeppar
Gör så här:
Sätt ugnen på 200 grader. Knaperstek trattkantarellerna i extra mild olivolja. Krydda med havssalt och svartpeppar. Skölj och haka Purjolöken i mindre bitar. Vispa ihop ägg och mandelmjölk/kokosmjölk. Blanda i alla ingredienser i äggblandningen. Smaka upp med havssalt, svartpeppar och chilipulver. Ta fram en brödform med bakplåtspapper i. Häll blandningen i formen.
Grädda i ugnen ca 30 min.
Smaklig måltid ;)
Kram Alex <3
Annika
Sjöö är en stor inspiration till grunden med paleomaten. Med många goda
recept :D Den som är intresserad av träningstips så är hon duktig på de
med ;) http://annikasjoo.se/ [1]
Referens:
[1] Här hitta jag min inspiration av min smarriga omelett :) http://blogg.amelia.se/annika-sjoo/2015/04/02/paskmat-paleo/
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar